Steeds meer bedrijven en woningen proberen manieren te vinden om hun bedrijfspand of woning optimaal te beveiligen. Er kunnen soms zeer waardevolle en belangrijke spullen ligge. Een huis beveiligen is bovendien belangrijk voor iedereen die er woont. Er zijn verschillende manieren om je huis te beveiligen, zoals het installeren van een alarm of het plaatsen van cameratoezicht. Maar je kunt ook eenvoudige maatregelen nemen, zoals het vergrendelen van de deuren en ramen als je er niet bent. Echter is gebleken dat er vaak toch behoefte is aan betrouwbare en gecertificeerde alarmystemen en camera’s. Dit zorgt bij veel huishoudens voor een veilig gevoel.

Als je je huis of bedrijfspand wilt beveiligen, is het belangrijk om te weten welke soorten systemen er bestaan en wat ze kosten. Er zijn veel verschillende soorten beveiligingssystemen beschikbaar, van eenvoudige alarmsystemen tot geavanceerde camerasystemen. Wat voor soort systeem je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren. In deze blog bespreken we de kracht van de Jablotron 100 en een Hikvision camera. Twee beveiligingssystemen die door steeds meer bedrijven en particulieren worden aangeschaft. 

Jablotron 100

Alarmsystemen zijn onmisbaar voor een goede en betrouwbare beveiliging. Maar welk alarmsysteem is het beste voor jouw situatie? Met de Jablotron 100 ben je verzekerd van een extra stukje veiligheid. Het alarmsysteem zorgt ervoor dat je direct op de hoogte bent van brand, inbraak, koolmonoxide, gaslekken of waterdetectie. Wil je graag een Jablotron 100 kopen? Met de Jablotron 100 is het zelfs mogelijk om beweging in de tuin of manipulatie van een bewaakt item de detecteren. Genoeg redenen om te kiezen voor een alarmsysteem van Jablotron. Jablotron zorgt ervoor dat je jouw woning optimaal kunt beveiligen.

Hikvision camera

Als we het hebben over beveiligingscamera’s, dan liggen de Hikvision IP camera’s heel er goed in de markt. De camera’s van Hikvision beschikken over een IP67 classificatie. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor indoorgebruik, maar ook heel goed te gebruiken voor beveiliging buitenshuis. Een Hikvision camera is zeer eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. De camera hoeft slecht één keer gericht te worden. Vervolgens kan via de computer de zoom en de focus van de lens worden geregeld. Dit zorgt ervoor dat een Hikvision camera snel in gebruik kan worden genomen. Ben je op zoek naar een optimale beveiliging van jouw woning of bedrijfspand? Met een Hikvision camera maak je scherpe beveiligingsbeelden, en zorg je ervoor dat jouw woning altijd beschermd is tegen inbraak en ongewenste bezoekers.

You might also enjoy: